ÉLET • ERŐ • EGÉSZSÉG
Kedves Vendégünk!
Tortáinkat, desszertjeinket tisztán növényi összetevőkből készítjük (gyümölcsök, magvak, nem hidrogénezett kókuszolaj, stb.), glutén, laktóz, hozzáadott cukor, liszt, tej, tojás, mesterséges adalékanyagok, színezékek nélkül, melyek egy része sütés nélkül készül, így az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen enzimek, vitaminok, ásványi anyagok minősége és mennyisége 100%-os marad. Másik részük pedig sült piskóta alapúak, növényi krémekkel, gyümölcsökkel kombinálva.
Édesítéshez elsősorban aszalt, cukrozatlan datolyát, almaszirupot, illetve kókuszvirágcukrot, alkalmanként eritritolt használunk.
Kiknek ajánljuk tortáinkat?
• mindenkinek
• egészségtudatosan táplálkozóknak
• vegán és paleo étrendet követőknek
• glutén- és laktózérzékenyeknek
• cukorbetegeknek
• allergiásoknak
• fogyókúrázóknak
• egyéb diétát követőknek, stb.
Magvakat, dióféléket is használunk, amennyiben valamelyikre allergiás vagy, kérlek jelezd számunkra a megjegyzés rovatban! Köszönjük
Étel- és desszertkészítő tanfolyamainkról érdeklődj az étteremben!